Om oss

Vi har mångårig erfarenhet med fokus på lösningar, ett genuint engagemang för våra kunder och en passion för redovisning. Välkommen till oss på Klok Redovisning!

 

Lena Magnusson

Auktoriserad redovisningskonsult

Trots att jag har jobbat i mer än 25 år inom redovisningsbranschen är varje dag lika spännande! Att få möta olika människor och nya frågeställningar ger mig härliga utmaningar. Jag går med ett leende till jobbet och strävar alltid efter att utvecklas lite mer varje dag.

Jag är en hängiven motionär i de former årstiden har att erbjuda och umgås mer än gärna med mina barn och barnbarn.

Ulrika Åhlin

Auktoriserad redovisningskonsult

Jag är passionerat stolt över vårt yrke och med mina 20 år inom branschen kan jag presentera suveräna lösningar för våra kunder! Det är mycket med mitt jobb jag verkligen gillar. Alla intressanta möten med olika personligheter, utvecklingsmöjligheterna som finns och att få lära mig nytt.

Det bästa jag vet är när hela familjen, tvåbenta som fyrbenta är i rörelse och det händer mycket. Och jag älskar sommaren. Och värmen.

Ulrika Berts

Auktoriserad Redovisningskonsult

Jag stormtrivs verkligen med mitt jobb och det är med glädje jag låser upp dörren till kontoret varje morgon. Att få utvecklas vidare och känna att även efter 12 år så är inte den ena dagen den andra lik. Och det roligaste av allt. Alla möten med alla fantastiska kunder!

Jag är en person som gillar naturen, i alla dess former. Och när jag får njuta av den tillsammans med familjen är lyckan fullständig.