Om oss

Vi har mångårig erfarenhet med fokus på lösningar, ett genuint engagemang för våra kunder och en passion för redovisning. Välkommen till oss på Klok Redovisning!

 

Lena Magnusson

Auktoriserad redovisningskonsult

Trots att jag har jobbat i mer än 25 år inom redovisningsbranschen är varje dag lika spännande! Att få möta olika människor och nya frågeställningar ger mig härliga utmaningar. Jag går med ett leende till jobbet och strävar alltid efter att utvecklas lite mer varje dag.

Jag är en hängiven motionär i de former årstiden har att erbjuda och umgås mer än gärna med mina barn och barnbarn.

Ulrika Åhlin

Auktoriserad redovisningskonsult

Jag är passionerat stolt över vårt yrke och med mina 20 år inom branschen kan jag presentera suveräna lösningar för våra kunder! Det är mycket med mitt jobb jag verkligen gillar. Alla intressanta möten med olika personligheter, utvecklingsmöjligheterna som finns och att få lära mig nytt.

Det bästa jag vet är när hela familjen, tvåbenta som fyrbenta är i rörelse och det händer mycket. Och jag älskar sommaren. Och värmen.

Ulrika Berts

Auktoriserad Redovisningskonsult

Jag stormtrivs verkligen med mitt jobb och det är med glädje jag låser upp dörren till kontoret varje morgon. Att få utvecklas vidare och känna att även efter 12 år så är inte den ena dagen den andra lik. Och det roligaste av allt. Alla möten med alla fantastiska kunder!

Jag är en person som gillar naturen, i alla dess former. Och när jag får njuta av den tillsammans med familjen är lyckan fullständig.

Liz-Beth Lindberg

Liz-Beth Lindberg

Redovisningskonsult

Efter många år i redovisningsbranschen kom jag på senare år till Klok redovisning. Företaget med de allra bästa förutsättningarna för min kunskapsmässiga förkovran och utveckling. Det finns obegränsat att lära av våra erfarna auktoriserade redovisningskonsulter, vilket också kommer våra kunder tillgodo.  

Utöver regelbunden träning präglas mitt privatliv främst av mina älskade barnbarn som är livets krydda.

Linda Jonasson

Linda Jonasson

Redovisningskonsult

Varje dag går jag till jobbet och ser med spänning fram emot att få utvecklas vidare med mina kollegor! Jag drivs av de intressanta möten vi har med våra kunder. Där vi tillsammans skapar ekonomiska lösningar för en bra framtid för varje kund.

På min fritid varvar jag helst kvalitetstid med familjen i hemmet lugna vrår med många härliga utomhusaktiviteter.

Madeleine Åslin

Madeleine Åslin

Redovisningskonsult

Hos Klok redovisning lär jag mig nya saker varje dag och utökar förståelsen för olikheterna i varje bransch och verksamhet. Att vara en del av Klok är för mig utvecklande, där vi har högt i tak, en omväxlande och utvecklande miljö och massor av positiv energi.

Mina intressen varierar från sång och musik till båtliv, skoteråkning, matlagning och böcker. Och framför allt, min familj och mina vänner är viktigast för mig.  

Emilia Trojak

Emilia Trojak

Mer info kommer

Sara Sellstedt

Sara Sellstedt

Mer info kommer